Het zaterdagprogramma is compleet

22/3/2023

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Uiteraard gaan we dit jubileum op spectaculaire wijze vieren. Vandaag maken we het hele zaterdagprogramma bekend. Wat gaat dit een spetterende jubileumeditie worden!

Eerder lichtten we al een tipje van de sluier over het programma op zaterdag op en lieten we je trots weten dat we Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez mogen verwelkomen op zaterdag 3 juni. Met evenzoveel enthousiasme presenteren we je de overige artiesten waarvan je op die dag gaat genieten. 

In 2018 was hij te zien in 101Barz, hier werd hij door presentator Rotjoch bekroond als Nederlands meest talentvolle rapper en werd hij bekend als rapper bij het grote publiek.  

We hebben het hier natuurlijk over Snelle! In 2019 bracht hij ‘Scars’ uit en kreeg hij nationale bekendheid met zijn mega hit ‘Reünie’.  In het volgende jaar zette Snelle het succes door en bracht hij het nummer ‘Smoorverliefd’ uit. Op deze #1 hit volgde gelijk de een na de andere: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle, ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. 
In oktober 2021 startte Snelle samen met zijn De Lieve Jongens Band een succesvolle theatertour door heel Nederland. Voor deze tour, genaamd ‘FF Tussen Ons’, werden meer dan 35.000 tickets verkocht.  

RONDÉ, Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen, brak in 2014 door met hun single ‘Run’. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. In september 2022 bracht de band de nieuwe single ‘Bright Eyes’ uit. Een energieke song over niet meer achteromkijken. In 2023 zal de band weer veelvuldig te zien zijn op Nederlandse podia en festivals met hun welbekende overrompelende liveshows!

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van De Kraaien. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart. De unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Wanneer LUCAS het podium betreedt, neemt hij je mee op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk. Begeleidt door swingende blazers, toffe band en hun backing vocals, vernieuwt LUCAS de popscene met poëtische vondsten, een dynamisch muziekspel en humor.

Pop, rock, alternative of disco. De Groningse Inge van Calkar is van alle markten thuis en is nergens bang voor. Soms fluistert ze in je oor, soms slaat ze je om de oren met indierock met zelfs een vleugje postpunk. Maar altijd is Inge, Inge: ‘mijn muziek mag over van alles gaan, behalve over geklaag en liefdesverdriet’. 

De band is de laatste jaren uitgegroeid tot een energieke act met een sterke live reputatie. Met voormalige leden van Make Believe en de Duitse soulband Tok Tok Tok staan zij garant voor een vette beat, scheurende gitaren en synthesizers, maar ook voor een reeks aan visuele elementen en kleine grapjes. Zo speelt de lichtgevende telefoon, die te zien is in de videoclip van de sexy zomerhit ‘Touchdown’, (verkozen tot NPO Radio2 topsong) ook een rol op het podium.   

De Oosterhoutse rockformatie Fool Moon wordt geprezen om hun solide sound: een mix van stevige rock, funk en invloeden uit de rauwe 90s. Hun volwaardig rockalbum ‘Little do we know’, met 16 nummers bracht de band op verschillende podia en festivals door het hele land.

Het nummer ‘Honey I know’ werd geselecteerd als intro voor seizoen 4 van de Vlaamse misdaadreeks ‘De Ridder’. Eerder bracht de band een stevige EP uit getiteld ‘Waiting’. Daarvan werden verschillende nummers gedraaid op het alternatieve radiostation Kink FM, waarbij luisteraars uit meer dan 500 bands hun favoriete nummers mochten kiezen. Fool Moon eindigde als 7e en speelde op het heilige main stage van poptempel Paradiso.

Live laat de band hun muziek opbloeien vanuit melancholische melodieën naar felle, venijnige riffs en slepende beats. Fool Moon weet een muzikaal contrast weg te zetten door de combinatie van ingetogen coupletten en harde refreinen die de grondvesten doen schudden.

Vrienden van het Parkfeest

Voorheen kon je jarenlang “Festifan” zijn! Maar vanaf deze 25e editie van het Parkfeest, kun je je “Vriend van het Parkfeest” noemen!   

Als Vriend van het Parkfeest steun je het festival met een jaarlijkse donatie van 25 euro. Hiermee help je Stichting Parkfeest Oosterhout, om elk jaar een prachtig festival te organiseren, voor én door Oosterhout; georganiseerd door vrijwilligers, en elk jaar met een aantal Oosterhoutse goede doelen.   

Naast onze dankbaarheid ontvang je als Vriend van het Parkfeest elk jaar een unieke pin en kun je gebruik maken van nog veel meer extra’s. Hierover hoor je gedurende het jaar meer.  Kijk voor meer informatie op onze website 

Informatiedag vrijwilligers

Op 25 maart organiseren wij een informatiedag voor nieuwe vrijwilligers. 

Het Parkfeest is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wordt georganiseerd in het Slotpark in Oosterhout. Het is een fantastisch gezellig feest met muziek, straattheater en lekker eten. Om dit feest mogelijk te maken hebben wij de hulp nodig van vrijwilligers. 

Wij hebben daarom een informatiedag georganiseerd. Op deze dag kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met onze organisatie en ze alles te vertellen over het werk van onze vrijwilligers tijdens, maar ook in de voorbereiding naar het Parkfeest toe. Er is gelegenheid om vragen te stellen en je kunt je meteen inschrijven. 

Iedereen is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10:00 en 16:00 uur in de vrijwilligerswinkel van Oosterhout voor elkaar. Deze vind je in het centrum op Kerkstraat 19 (tegenover de Paskaemer).

Tickets

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop op parkfeest.nl/tickets.
Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Van elk verkocht ticket gaat er één euro naar een door jou geselecteerd goed doel. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage mag gaan.
De goede doelen van dit jaar zijn:
– Stichting De Mienushal
– Stichting Inloophuis Poppy’s
– Stichting Voedseltuin Oosterhout
In de ticketshop kun je ook alvast consumptiemunten kopen.  

De ticketprijzen zijn: 

Passe-partout: € 52,50 

Vrijdagticket: € 19,50 

Zaterdagticket: € 42,50 

Zondag: Vrije toegang

Redactie: meer informatie nodig? Bel of mail dan Marie Josee Mous (06-41485596 of mariejosee.mous@parkfeest.nl)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.