Alles over Parkfeest 2017-02-10T14:58:25+00:00

ALLES OVER PARKFEEST

Altijd al willen weten hoe het Parkfeest ontstaan is, waarom we het Parkfeest eigenlijk elk jaar organiseren of hoe je jezelf aan kan melden als vrijwilliger? Of ben je simpelweg benieuwd hoe je ons kunt bereiken, je vindt het allemaal op deze pagina.

Waarom Parkfeest?

Ben je benieuwd waarom we het Parkfeest eigenlijk al jaren organiseren?

Daarom Parkfeest!

Stichting Parkfeest Oosterhout is op 11 november 1997 opgericht en de stichting heeft ten doel om breed maatschappelijke doelen in het algemeen en het Oosterhoutse carnaval in het bijzonder te ondersteunen. We hebben al bijna
€ 500.000,- aan goede doelen uitgereikt, in de afgelopen twintig jaar, daar mogen we best trots op zijn in Oosterhout!
Goede doelen

Parkfeest steunt

Naast culturele en goede doelen helpen we anderen graag een handje!

Andere evenementen

Buiten dat we culturele en goede doelen in Oosterhout financieel steunen, leent het Parkfeest ook materialen uit aan andere organisaties en evenementen in Oosterhout en omgeving. De afgelopen jaren heeft het Parkfeest op deze manier succesvol bijgedragen aan vele bekende feestjes, evenementen en bijeenkomsten in Oosterhout.
We steunen

Vrijwilligers

Het Parkfeest dankt haar bestaansrecht aan duizenden vrijwilligers

Duizendmaal dank!

Het Parkfeest draait vrijwel geheel op vrijwilligers, er zijn slechts enkele externe partijen die we (verplicht) in moeten huren zoals bijvoorbeeld professionele beveiliging en professionals voor licht en geluid. Enkele duizenden Oosterhouters hebben zich in de afgelopen jaren ingezet als vrijwilliger voor het Parkfeest. Dank, dank, duizendmaal dank!
Vrijwilligers
Fotografen
De oude doos
Huisregels

MEER WETEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP