Fotografen 2017-02-10T14:58:25+00:00
CASPER VAN AGGELEN
CASPER VAN AGGELENTEKST EN PLAATJES
Casper loopt al flink wat jaren rond op het Parkfeest, hij heeft zelfs een eigen expositie backstage! Tekst en Plaatjes dekt geheel de lading: tekst én plaatjes! Een foto die het verhaal eigenlijk al vertelt. Een tekst, beeldend geschreven als verslag of ter informatie. Los of samen; één mooi geheel.

Een luisterend oor en een gefocust oog… een gevulde pen en een scherpe blik; verslaggeving in een complete vorm.

Website: Tekst en Plaatjes

BIANCA DIJCK
BIANCA DIJCKFLITS EN KLIK
Bianca Dijck is fotograaf in hart en nieren, ze heeft altijd wel een beeld in haar hoofd als ze maar iets ziet of beleeft. Fotografie is een heel belangrijk onderdeel van haar leven geworden. Alles wat ze ziet, ziet ze vaak in frames. Ze kijkt verder dan alleen te roepen mooi.

Haar specialiteit in de fotografie? Teveel om op te noemen. Ze houdt van fotografie dus ze fotografeert dan ook alles. Ze wil niet in een hokje worden gestopt met 1 ding. Er is zoveel leuks om te fotograferen dan is dat toch zonde om te laten liggen.

Website: Flits en Klik

RUBEN VAN STRATEN
RUBEN VAN STRATENSTUDIO VSF
Door de jaren heen is zijn werkgebied uitgebreid van reisfotografie naar sport- en eventfotografie en dat laatste is dan ook precies wat hij goed doet tijdens het Parkfeest.

In de afgelopen jaren heeft Ruben een indrukwekkend portfolio opgebouwd en deze ervaringen, zijn enthousiasme en fotografisch inzicht maken hem een geweldige fotograaf.

Website: Studio VSF

STEFFIE EIKHOUT
STEFFIE EIKHOUTFOTOGRAFIE STEFFIE EIKHOUT
Steffie loopt al sinds 2011 op het Parkfeest rond met een camera om haar nek en haar foto’s worden alsmaar beter en het krijgt een steeds professioneler karakter. Ze kijkt goed mee bij collega fotografen en leert daarmee de fijne kneepjes van het vak.
Daarnaast is ze binnen het Parkfeest lid van het PR team en houdt ze zich onder andere bezig met social media.

Website: Steffie Eikhout

JAAP REEDIJK
JAAP REEDIJKMUZIEK FOTOGRAFIE JAAP REEDIJK
Jaap Reedijk is een ouwe rot in het vak en absoluut een graag geziene gast/fotograaf op het Parkfeest. Jarenlang was hij van de partij en heeft hij (tien-)duizenden foto’s geschoten. Van de kleinste acts tot de grootste bands en artiesten, Jaap weet ze prachtig te vangen in beelden.
Naast theater-muziekfotograaf is Jaap ook beeldend kustenaar en hij zal altijd zal blijven roepen: “Het mooiste komt nog…”

Website: Jaap Reedijk

JOEY BAART
JOEY BAARTSIMPLE INTERNET MARKETING
Joey loopt al behoorlijk wat jaren rond op het Parkfeest én hij is lid van het PR team. Hij houdt zich hiervoor onder andere bezig met social media en online content. Joey heeft een eigen (internet) marketing bedrijf: Simple Internet Marketing en naast websites, webshops en huisstijlen heeft hij zich gespecialiseerd in drones waarmee hij prachtige luchtfoto’s en indrukwekkende video’s vanuit de lucht maakt.

Website: Simple Internet Marketing