PARKFEEST 2023 | 2, 3 & 4 JUNI

Jubileum acties

JUBILEUMACTIE EN MEER: Win 25 jaar gratis entree voor het Parkfeest! 🤩

ACTIE 1
Dit jaar wordt het Parkfeest voor de 25e keer georganiseerd. En door een speciale Parkfeest poster achter je ramen te hangen maak jij kans op 25 jaar gratis entree voor 2 personen ter waarde van minimaal 2.500 euro! Hoe cool?!

ACTIE 2
Bij de Oosterhoutse Feestwinkel kun je nu gratis een speciale Parkfeestposter ophalen. Hang deze goed zichtbaar achter je raam en maak kans op deze unieke prijs! De notaris zal op zaterdag 3 juni door Oosterhout rijden en een winnaar aanwijzen die tijdens het Parkfeest op zondag bekend zal worden gemaakt. Ben je toch in de Oosterhoutse Feestwinkel om de poster op te halen? Ook hier kun je dan meteen je passe-partout of losse tickets aanschaffen. Makkelijk toch?

ACTIE 3
Ook onze allerkleinste festivalgangers maken kans op een mooie prijs!  Zij kunnen een gratis kleurplaat ophalen bij de Feestwinkel of downloaden via de download link op deze pagina. Kleur deze zo mooi mogelijk in, lever deze op Parkfeest zondag in bij het secretariaat en maak kans op een dagje Efteling voor het hele gezin!

ACTIE 4
Je kunt bij de Feestwinkel een unieke Parkfeestvlag kopen voor slechts 20 euro. Zo brengen we met elkaar heel Oosterhout alvast in Parkfeest-sferen! Vrienden van het Parkfeest hebben een streepje voor. Zij kunnen deze vlag met 25% korting bestellen en betalen dus slechts 15 euro. Vrienden dienen hiervoor een mail te sturen naar info@parkfeest.nl met hun adresgegevens. Let op, de oplage is beperkt en op=op!

De mogelijkheid om naast passe-partouts ook losse Vroege Vogel-tickets voor de vrijdag en de zaterdag te kopen (op=op)

Eigen ingang naar het festivalterrein

VrijMiBo voor Festifans

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.