Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez op 25ste editie Parkfeest

22/12/2022

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Uiteraard gaan we dit jubileum op spectaculaire wijze vieren. Vandaag lichten we al een tipje van de sluier op van onze geweldige line-up! Voor wie daarvan al net zo enthousiast wordt als wij hebben we goed nieuws! Want de kaartverkoop start MORGEN om 9:00 uur!  

Natuurlijk starten we op vrijdag 2 juni met de Tribute Night. Wij kijken uit naar onder andere Sticky Fingers, Present Danger en Rondje Doe Maar.  

Sticky Fingers is al ruim 25 jaar een toonaangevende Rolling Stones tributeband. De band is gespecialiseerd in de rauwe opzwepende songs van Jagger en Richards uit de roerende jaren zestig en de rockin’ seventies. Veel van de klassiekers uit deze periode zullen op deze vrijdag ten gehore worden gebracht.

Present Danger begon als hardrockcoverband maar bouwde al snel een behoorlijk eigen repertoire op. Dit resulteerde in het uitbrengen van vier albums en twee singles. De band startte in 2007 als Metallica tribute en brengt sindsdien wervelende tributeshows op vele festivals en podia in binnen- en buitenland.  

Rondje Doe Maar is de enige echte Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. De hittrein van Rondje Doe Maar, dendert mega strak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Zing alles maar lekker uit volle borst mee!

Op zaterdaggaat met Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez het park gegarandeerd volledig op zijn kop.  

Krezip, de band die in 1977 ontstond in Tilburg en die je kent van onder andere I Would stay, Sweet Goodbyes en Lost Without you. De band maakte 11 jaar na hun ontstaan in 2008 bekend te gaan stoppen, maar kwam in 2019 weer bij elkaar voor een reünie op Pinkpop. De band was zo verrast door alle positieve reacties op hun reünie, dat ze geïnspireerd raakten meer nieuwe muziek te schrijven en lanceerden ze hun eerste album in twaalf jaar tijd: Sweet High.

Emma Heesters werd bekend door covers te plaatsen op haar eigen YouTube kanaal. We kennen haar daarnaast van haar optreden in de Beste Zangers van Nederland in 2019. Sinds 2021 is ze onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers die tijdens de coronapandemie gratis livestreamconcerten gaven. Samen met Kris Kross Amsterdam behaalde ze drie top 40 hits, te weten Loop niet weg, Donderdag en Alles wat ik mis.

Rolf Sanchez is een Dominicaans-Nederlandse zanger die bekend werd door zijn deelname aan X-factor in 2011. Hij behaalde hier de 3e plek, ontving door dit optreden een platencontract en bracht het bekende Ave Maria als cover uit. Ook hij deed in 2019 deed in De Beste Zangers van Nederland en maakte daar samen met Emma Heesters een cover op het nummer Pa Olvidarte.  In juli 2020 behaalde Rolf zijn eerste nummer 1 hit met Mas Mas Mas. Ook Rolf Sanches is onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers. 

Samen

Uiteindelijk draait het Parkfeest om samen. Samen werken, samen genieten, samen Oosterhout steeds weer mooier maken! Dat doen we onder andere met onze vrijwilligers. We kunnen altijd extra handen gebruiken. We zijn ook op zoek naar nieuwe leden voor verschillende commissies voor deze en komende edities. Neem eens een kijkje op vrijwilligers.parkfeest.nl en meld je aan als jij ook wilt bijdragen aan dit mooie feest.

Tickets

Tickets voor het Parkfeest zijn vanaf morgen te koop op parkfeest.nl/tickets. Ben je er snel bij, dan kun je wellicht nog een van onze (hele) vroege vogel passe-partouts (vrijdag en zaterdag) bemachtigen. 

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. 

De ticketprijzen zijn:

Hele vroege vogels passe partout: € 45,00

Vroege vogels passe partout: € 47,50

Passe-partout: € 52,50

Vrijdagticket: € 19,50

Zaterdagticket: € 42,50

Zondag: Vrije toegang

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.