PARKFEEST ZONDAG IS FAMILIEDAG

TOONTJE LAGER, JONNA FRASER, VADERDAGLUNCH EN VEEL STRAATTHEATER

Zondag 18 juni is het Vaderdag en dus pakt het Parkfeest zoals vanouds weer uit met een echte familiedag. Het programma start met een lunch in Slotpark-Oost. Vervolgens barst in beide parken het feest los. Een lekker afwisselende line-up op de drie podia en door het hele park is er straattheater of staan er leuke attracties voor jong en oud. Springkussens, schminken, bijzondere bierenbar, een wijnbar, poppenkast, Bombastbier en natuurlijk heel veel muziek! De toegang op de zondag is net als andere jaren gratis, (meer…)

VOLGORDE EN TIJDEN LINE-UP PARKFEEST BEKEND

ZATERDAG START OM 15:30 UUR MET NIELSON!

De volgorde en tijden van de line-up op vrijdag en zaterdag van het Parkfeest zijn bekend. De vrijdagavond start om 19.00 uur met Joe Cocker by Maddogs & Englishband en sluit af met de Tribute 2 Bob Marley by Rootsriders. Zaterdag gaat het park al om 14.30 uur open en trapt Nielson om 15.30 uur af met zijn spetterende optreden. Op zaterdag sluit Txarango de avond op een swingende, passievolle en knallende manier af. Beide avonden eindigen om 24.00 uur. (meer…)

PARKFEEST ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Het Parkfeest is een driedaags feest voor en door Oosterhout georganiseerd. De opbrengst van het Parkfeest gaat naar Oosterhoutse goede doelen en daarom draait het hele Parkfeest op vrijwilligers. Rond de 400-450 enthousiaste Oosterhouters staan ieder jaar klaar. We kunnen altijd goede vrijwilligers gebruiken. Op de website www.parkfeest.nl (klik op vrijwilliger) kan je zien welke taken er allemaal te doen zijn en waar je je voor op kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van bardiensten of bitterballen verkopen. (meer…)

MAAK KANS OP TIEN CONSUMPTIEBONNEN!

Tijdens de voorverkoop van de Parkfeestkaarten op 18 maart bij Yati krijgen kopers die dat willen een poster van het Parkfeest mee naar huis. Hang deze voor je raam en maak kans op 10 consumptiebonnen voor het Parkfeest. De winnaars verdelen we over heel Oosterhout; in Zuid, Centrum, Noord en alle kerkdorpen wijzen we een winnaar aan. Deze winnaars ontvangen tijdens het Parkfeest tien consumptiebonnen. (meer…)