Pers 2017-06-10T20:47:40+00:00

HELAAS

Je kunt voor Parkfeest 2017 geen perskaart meer aanvragen…

PERSKAART AANVRAGEN

Parkfeest pers fotograafVia het formulier op deze pagina kun je eenvoudig een persaccreditatie aanvragen. Wanneer je aanvraag wordt geaccepteerd dan ontvang je hierover een bevestiging via e-mail. Na acceptatie wordt de perskaart, (uiterlijk) medio mei, toegezonden naar het opgegeven adres.

Let op: de perskaart verschaft je gratis toegang tot het Parkfeest tijdens de aangegeven dag/dagen; draag de perskaart daarom altijd duidelijk zichtbaar, zowel bij de ingang van het park als op het festivalterrein. Mocht je accreditatie aanvraag onverhoopt worden afgewezen dan ontvang je hierover een e-mail ter kennisgeving.

RICHTLIJNEN

 • Accreditatie aanvragen kunnen tot en met zondag 4 juni 2017 worden ingediend.
 • Een perskaart is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.
 • Bij twijfel kan navraag worden gedaan bij de opgegeven opdrachtgever.
 • Accreditatie aanvragen van amateur fotografen worden niet in overweging genomen.
 • Parkfeest gaat niet in discussie over het al dan niet toekennen van accreditatie.

HET AANVRAGEN VAN INTERVIEWS

Interviews met artiesten en/of stafleden van het Parkfeest kunnen worden aangevraagd bij Carmen Mutsaers: carmen.mutsaers@parkfeest.nl

REGELS

 • Een perskaart verschaft je geen toegang tot het backstage gedeelte.
 • Enkel onder begeleiding van een daartoe bevoegde medewerker van het Parkfeest mag men in het backstage gedeelte komen. Bijvoorbeeld bij een afspraak voor een interview met een artiest.
 • Enkel mensen die hier op voorhand persoonlijk voor zijn uitgenodigd hebben toegang tot het backstage gedeelte (zonder begeleiding).
 • Filmen met een digitale fotocamera (DSLR), onder de accreditatie van een fotograaf, is niet toegestaan.
 • Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen die in het bezit van een door het Parkfeest toegekende perskaart gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest zonder flits foto’s maken vanuit de speciaal daarvoor ingerichte ruimte tussen het podium en de stage barriers. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze ruimte weer te verlaten.
 • Alle aanwijzingen van medewerkers van het Parkfeest die verband houden met deze regels en dit beleid moeten direct worden opgevolgd.

VRAGEN

De kwaliteit van de uitingen staan bij het Parkfeest én bij de artiesten hoog in het vaandel; daar is ons persbeleid op toegespitst. Anderzijds biedt dit beleid de artiesten de ruimte om zich in het backstage gedeelte te kunnen ontspannen en de gelegenheid om zich in alle rust voor te kunnen bereiden op hun optreden. Mocht je vragen hebben over het persbeleid neem dan gerust contact met ons op.

Pieter van der Wulp – Voorzitter PR, Communicatie & Marketing Commissie
E-mail: pieter.vanderwulp@parkfeest.nl / Tel: 06-41463557

Carmen Mutsaers – Persvoorlichter (PR, Communicatie & Marketing Commissie)
E-mail: carmen.mutsaers@parkfeest.nl / Tel: 06-52366122