Het aanvragen van interviews

Interviews met artiesten en/of stafleden van het Parkfeest kunnen worden aangevraagd.

Perskaart aanvragen

Persfotograaf-perskaarten kunnen tot twee weken vóór het Parkfeest worden aangevraagd. Wanneer je aanvraag geaccepteerd is dan ontvang je hierover een bevestiging via e-mail. Na acceptatie wordt de perskaart de week voor het Parkfeest toegezonden naar het opgegeven adres. Je dient aan te geven voor welk medium je foto’s komt maken. Speciale film/foto verzoeken graag per mail aanvragen.

Let op: de perskaart verschaft je gratis toegang tot het Parkfeest tijdens de aangegeven dag/dagen; draag de perskaart daarom altijd duidelijk zichtbaar, zowel bij de ingang van het park als op het festivalterrein. Mocht je accreditatie aanvraag onverhoopt worden afgewezen dan ontvang je hierover een e-mail ter kennisgeving.

Fotograaf-kaart aanvragen
Voor maximaal vijf fotografen uit Oosterhout bieden we de mogelijkheid om foto’s te maken tijdens het Parkfeest. Deze vijf fotografen krijgen een Fotograaf-kaart, waarmee je met professionele foto-apparatuur het Parkfeest mag betreden. Je krijgt geen gratis toegang tot het Parkfeest (je moet dus gewoon een kaart kopen) en je mag niet in de “sluis” (de persruimte voor het podium). We vragen je wel om je foto’s beschikbaar te stellen aan het Parkfeest, zodat wij jouw foto’s kunnen gebruiken voor onze social media en advertenties. De eerste vijf aanvragen worden gehonoreerd. Vul bij Perskaart aanvragen in; Fotograaf.

LINK VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN PERSKAART VOLGT SNEL!

Richtlijnen

  • Accreditatie aanvragen kunnen tot 2 weken van te voren worden ingediend.
  • Een fotograaf/perskaart is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.
  • Bij twijfel kan navraag worden gedaan bij de opgegeven opdrachtgever.
  • De organisatie van het Parkfeest gaat niet in discussie over het al dan niet toekennen van accreditatie.

Regels:

  • Een perskaart verschaft je geen toegang tot het backstage gedeelte.
  • Enkel onder begeleiding van een daartoe bevoegde medewerker van het Parkfeest mag men in het backstage gedeelte komen. Bijvoorbeeld bij een afspraak voor een interview met een artiest.
  • Enkel mensen die hier op voorhand persoonlijk voor zijn uitgenodigd hebben toegang tot het backstage gedeelte (zonder begeleiding).
  • Filmen met een digitale fotocamera (DSLR), onder de accreditatie van een fotograaf, is niet toegestaan.
  • Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen die in het bezit van een door het Parkfeest toegekende perskaart gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest zonder flits foto’s maken vanuit de speciaal daarvoor ingerichte ruimte tussen het podium en de stage barriers. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze ruimte weer te verlaten.
  • Alle aanwijzingen van medewerkers van het Parkfeest die verband houden met deze regels en dit beleid moeten direct worden opgevolgd.

Vragen:

De kwaliteit van de uitingen staan bij het Parkfeest én bij de artiesten hoog in het vaandel; daar is ons persbeleid op toegespitst. Anderzijds biedt dit beleid de artiesten de ruimte om zich in het backstage gedeelte te kunnen ontspannen en de gelegenheid om zich in alle rust voor te kunnen bereiden op hun optreden. Mocht je vragen hebben over het persbeleid neem dan gerust contact met ons op.

PR Commissie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.