Sponsors

Met ruim 20.000 bezoekers uit Oosterhout en omstreken is het Parkfeest een prachtig platform om uw bedrijf te etaleren. Zoals u van het Parkfeest gewend bent worden sponsoruitingen professioneel uitgedragen, hiervoor hebben wij onder andere een succesvol samenwerkingsverband met Van der Burgt Reclame. Tevens steunt u als sponsor sociaal maatschappelijke doelen, want winst van het Parkfeest gaat naar goede doelen in Oosterhout.

Graag verwelkomen wij u (weer) als sponsor van het Parkfeest en nodigen u van harte uit om uw naam en e-mailadres achter te laten, dan neemt één van de leden van de Sponsor Commissie contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Sponsorboekje

Ook stellen we u graag in de gelegenheid om het sponsorboekje te downloaden (12,2MB), hierin treft u een aantal voorbeelden en een overzicht van de keur aan sponsormogelijkheden. Mocht u al exact weten waar uw wensen liggen, dan kunt u uiteraard ook direct het aanmeldformulier invullen. Let op: een aantal sponsormogelijkheden hebben we echter maar beperkt ter beschikking. Het verdient de voorkeur even voorafgaand aan het invullen van het aanmeldformulier, via sponsor@parkfeest.nl te checken of uw voorkeursuiting nog ter beschikking is.

Met dank aan onze sponsors

Deze sponsors gingen u voor

Lijst met alle sponsors van het Parkfeest volgt snel!
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.