TICKETS PARKFEEST 2024

Met de aankoop van tickets steun je een goed doel.

Reguliere ticketshop

Vriend van het Parkfeest

Op dit moment zijn de tickets voor Parkfeest 2024 nog niet in de verkoop. Maar geen zorgen, we zijn druk bezig met alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat jij straks deel kunt uitmaken van dit geweldige evenement!

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de tickets beschikbaar komen? Houd dan onze social media kanalen in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo mis je niets en ben je verzekerd van alle laatste updates rondom Parkfeest 2024.

We kunnen niet wachten om je volgend jaar weer te zien op 24, 25 en 26 mei.

Graag maken we iedereen er nog eens op attent dat de zondag van het Parkfeest (26 mei 2024) voor het hele gezin is. Een heerlijk zondags uitje in het park, met voor ieder wat wils. Het belooft weer een heerlijk feest voor jong en oud te worden. Je geniet van artiesten, straattheater, activiteiten voor kinderen en allerlei lekkere drankjes en hapjes waarmee Oosterhout zich presenteert. De toegang op zondag is gratis!

Vriend van het Parkfeest

Op 24, 25 en 26 mei 2024 is het Slotpark in Oosterhout weer het podium voor het Parkfeest.

We hebben voor deze 26ste editie ook oude begrippen in een nieuw jasje gestoken. Zo kon je jarenlang “Festifan” zijn! Maar vanaf deze editie kun je je “Vriend van het Parkfeest” noemen!

Als Vriend van het Parkfeest steun je het festival met een jaarlijkse donatie van 25 euro. Hiermee help je Stichting Parkfeest Oosterhout, om elk jaar een prachtig festival te organiseren, voor én door Oosterhout; georganiseerd door vrijwilligers, en elk jaar met een aantal Oosterhoutse goede doelen.

Onze ticket sponsors

Wat is het Parkfeest?

Parkfeest is een jaarlijks terugkerend 3-daags festival in het Slotpark in Oosterhout (Noord-Brabant). Met live muziek, acts en volop straattheater. Op vrijdagavond is het Tribute Night met optredens van de beste tribute acts/bands uit binnen- én buitenland. De zaterdag wordt ingevuld met optredens van de grootste namen uit de (Nederlandse) pop- en rockmuziek.

De zondag is voor het hele gezin en is gratis toegankelijk, met ’s middags leuke optredens en activiteiten voor de kinderen, waarbij er gedurende de dag een natuurlijk verloop ontstaat naar het avondprogramma. Met een gedeelte van de opbrengsten steunt het Parkfeest vele goede doelen in en rondom Oosterhout. In de afgelopen 26 jaar deelden we al meer dan € 600.000 uit!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.