KOOP JE TICKETS ONLINE!

Het Parkfeest is een feest in het Slotpark in Oosterhout (NB). Heerlijke muziek onder de magische sfeer van prachtige bomen. Koop hier je tickets voor het Parkfeest 2017 in Oosterhout. Vrijdag 16 juni een heerlijke ‘Tribute-night’ (tickets € 11,50) en zaterdag 17 juni een line-up met o.a. The Common Linnets, Nielson, Kraantje Pappie, Van Dik Hout en Kovacs (tickets 27,50). Slechts € 2,00 administratiekosten per bestelling. Makkelijk met iDEAL betalen en je tickets thuisbezorgd!

Let op: het kan soms een paar dagen duren voordat je je tickets met de post ontvangt.

Het Parkfeest is een organisatie die volledig op vrijwilligers draait en het kan dus soms een paar dagen duren voordat je je tickets met de post ontvangt. We vragen hiervoor je begrip. Op die manier houden we de kosten (voor online tickets) in de hand en maken we er samen een prachtig Parkfeest van!

Het volledige programma is bekend en alle informatie hierover vind je hier. Ook vind je op onze website meer informatie over bijvoorbeeld parkeren, het openbaar vervoer, overnachten en waarvoor we het eigenlijk allemaal doen.

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje: tickets@parkfeest.nl