Vriend van het Parkfeest worden om het parkfeest te steunen!

16/12/2022

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark in Oosterhout weer het podium voor het Parkfeest. En dit jaar vieren we feest, want 2023 is het jaar van de 25ste editie! Zeer binnenkort maken we, eerder dan je van ons gewend bent, de eerste namen al bekend en start de verkoop van de kaarten. 

Niet alleen de start van de kaartverkoop is anders dan voorheen. We hebben voor deze 25ste editie ook oude begrippen in een nieuw jasje gestoken. Zo kon je jarenlang “Festifan” zijn! Maar vanaf deze editie kun je je “Vriend van het Parkfeest” noemen! 

Als Vriend van het Parkfeest steun je het festival met een jaarlijkse donatie van 25 euro. Hiermee help je Stichting Parkfeest Oosterhout, om elk jaar een prachtig festival te organiseren, voor én door Oosterhout; georganiseerd door vrijwilligers, en elk jaar met een aantal Oosterhoutse goede doelen. 


Naast onze dankbaarheid krijg je als Vriend van het Parkfeest nog veel meer. Hierover hoor je gedurende het jaar meer, want we willen je wel een beetje kunnen blijven verrassen! Twee dingen willen we je echter niet onthouden:


Je hebt eerder toegang tot de ticketshop! 

Als Vriend weet je niet alleen nèt iets eerder wie er komen optreden, je kunt ook eerder je tickets bestellen. Als je voor dinsdag 20 december 23.59 uur Vriend van het Parkfeest wordt, ontvang je exclusieve toegang tot de ticketshop. Deze gaat dan speciaal voor de Vrienden van het Parkfeest open vanaf woensdag 21 december 09.00 uur. Dan maken we ook de eerste namen van de artiesten aan je bekend. Ben je nog geen “Vriend van het Parkfeest”, dan kun je vanaf donderdag 22 december 09.00 uur terecht op onze ticketshop. Op deze manier profiteer jij als eerste van onze “(hele) vroege vogel” kortingen waarmee je passe partouts kunt kopen. Voor jezelf, je partner, je kinderen, je buren, je vrienden… Wie neem jij mee? Want als vriend mag je natuurlijk ook kaarten kopen voor je eigen vrienden (tot een maximum van 10).

Je ontvangt elk jaar een unieke Parkfeest pin! 

Als Vriend van het Parkfeest ontvang je elk jaar een unieke pin, die je op je (carnavals)jas kunt spelden en waarmee je je vriendschap met het Parkfeest kunt laten zien. Onze komende 25ste editie brengen we de eerste pin uit, dus onze Vrienden van het eerste uur hebben meteen een extra bijzondere in handen. Alléén Vrienden van het Parkfeest ontvangen deze pin, ze zijn niet te koop of op een andere manier te krijgen en elke vriend krijgt er maar één. 

Wil jij het Parkfeest steunen en gebruik kunnen maken van deze én andere voordelen? Word dan Vriend van het Parkfeest!  

Kijk voor meer informatie op instagram, facebook of op onze website

Redactie: meer informatie nodig? Bel of mail dan Marie Josee Mous (06-41485596 of mariejosee.mous@parkfeest.nl)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.