Steun het Parkfeest

Vriend van het Parkfeest

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark in Oosterhout weer het podium voor het Parkfeest. En dit jaar vieren we feest, want 2023 is het jaar van de 25ste editie!

We hebben voor deze 25ste editie ook oude begrippen in een nieuw jasje gestoken. Zo kon je jarenlang “Festifan” zijn! Maar vanaf deze editie kun je je “Vriend van het Parkfeest” noemen!

Als Vriend van het Parkfeest steun je het festival met een jaarlijkse donatie van 25 euro. Hiermee help je Stichting Parkfeest Oosterhout, om elk jaar een prachtig festival te organiseren, voor én door Oosterhout; georganiseerd door vrijwilligers, en elk jaar met een aantal Oosterhoutse goede doelen.

Naast onze dankbaarheid krijg je als Vriend van het Parkfeest nog veel meer. Hierover hoor je gedurende het jaar meer, want we willen je wel een beetje kunnen blijven verrassen! Wat we je echter niet willen onthouden:

Je ontvangt elk jaar een unieke Parkfeest pin! Als Vriend van het Parkfeest ontvang je elk jaar een unieke pin, die je op je (carnavals)jas kunt spelden en waarmee je je vriendschap met het Parkfeest kunt laten zien. Onze komende 25ste editie brengen we de eerste pin uit, dus onze Vrienden van het eerste uur hebben meteen een extra bijzondere in handen. Alléén Vrienden van het Parkfeest ontvangen deze pin, ze zijn niet te koop of op een andere manier te krijgen en elke vriend krijgt er maar één.

Wil jij het Parkfeest steunen en gebruik kunnen maken van deze én andere voordelen? Wordt dan Vriend van het Parkfeest!

De mogelijkheid om naast passe-partouts ook losse Vroege Vogel-tickets voor de vrijdag en de zaterdag te kopen (op=op)

Eigen ingang naar het festivalterrein

VrijMiBo voor Festifans

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Door op Aanmelden te klikken geeft u toestemming om de gegevens die u heeft ingevuld op te slaan en te gebruiken om u de nieuwsbrief te sturen.